Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

"Crazy Ass Injeans" - Μία έξυπνη διαφήμιση

Τα Blue Jeans εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να αποτελούν ένα βασικό στοιχείο στην αμφίεση των ανθρώπων και ιδιαίτερα της νεολαίας. Σύμβολο "Ελευθερίας" και "Αμφισβήτισης", μέχρι και σήμερα, αποτελεί το αγαπημένο ένδυμα της πλειονότητας των νέων ανθρώπων.
Οι Βιομηχανίες Ενδυμάτων κάνουν κάθε χρόνο τρελό τζίρο και αποκτούν απίστευτα κέρδη από τις πωλήσεις των Blue Jeans. Kαι στον Γυναικείο πληθυσμό τα Blue Jeans κάνουν θραύση. Μεγάλες εταιρείες έχουν δημιουργηθεί και πωλούν παντελόνια ειδικά για το "Ωραίο Φύλο". Μία από αυτές τις Επιχειρήσεις είναι και η "Crazy Ass Injeans".
Σε ελεύθερη απόδοση-μετάφραση στα Ελληνικά ο διακριτικός τίτλος της Εταιρείας είναι: "Παντελόνια των Τρελών Κώλων". Με επιθετική Πολιτική και έξυπνη διαφημιστική καμπάνια επεκτείνεται δυναμικά και κατακτά όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της σχετικής πίτας που αφορά τις πωλήσεις Γυναικείων Blue Jeans.
Σας παρουσιάζουμε την εξαιρετικά έξυπνη διαφημιστική αφίσσα. Τα περιμένουμε με αγωνία και στην Ελλάδα...

"Crazy Ass Injeans" - Advertising Promotion Poster



Η παραπάνω αφίσσα αποτελεί την πρώτη αφίσσα από μία συνέχεια δύο ίδιων(;) αφισσών. Αν δεν καταλαβαίνετε, τότε επιβάλλεται να δείτε την πλήρη σειρά της διαφημιστικής αφίσσας. Δεν θα μετανιώσετε......

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης: