Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τα πρόστυχα σκαμπίλια

Τα σκαμπίλια, πέρα από την βιαιότητα που τα χαρακτηρίζει, αποτελούν ένα είδος ευξετελισμού για αυτόν που τα δέχεται. Το να σε χαστουκίσει, σκαμπιλίσει κάποιος είναι η μεγαλύτερη ταπείνωση που μπορεί να σου προξενήσει. Ό λαός λέει: "Δέχθηκε ισχυρό σκαμπίλι" και εννοεί το μέγιστο εξευτελισμό και ταπείνωση. Θα παρουσιάσουμε δύο πραγματικα ιστορικά "πρόστυχα" σκαμπίλια:

1. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΗ

Ένα ιστορικό σκαμπίλι που άφησε εποχή, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση και έγινε πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της εποχής. Mετά το διπλό ανάποδο χαστούκι που έδωσε στη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου στη «Στοά Bιβλίου» σε ζωντανή σύνδεση με τον Σκάι, έγινε πρώτη είδηση, η μεγάλη «πρωταγωνίστρια» της ειδησεογραφίας των ημερών η κ. Aναστασία Aθήνη-Tσούνη , υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Kράτους.

Η ενέργεια της αυτή σχολιάστηκε και σατυρίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και την έκανε γνωστή στο Πανελλήνιο. Η "δόξα" αυτή εξαργυρώθηκε με υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του "ΛΑΟΣ", ευτυχώς ανεπιτυχώς. Δείτε το σχετικό βιντεάκι με την σχετική σάτυρα του Λάκη Λαζόπουλου.

BITCH SLAP


Από αυτό το γεγονός εμπνεύστηκε και μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης (που θέλει να κρατήσει την ανωμυμία του) και αποφάσισε να γυρίσει Ταινία με τον τίτλο "Bitch Slap" ("Πρόστυχο Ράπισμα") και με πρωταγωνίστριες: Την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και την Αναστασία Αθήνη-Τσιούνη αυτοπροσώπως!
Οι πρώην άσπονδες εχθροί συμφιλιώθηκαν για το κοινό συμφέρον που δεν είναι άλλο από την "δόξα" και το "χρήμα"! Η ταινία θα είναι καταιγιστικής δράσης, "θρησκευτικό" θρίλερ με τολμηρές ερωτικές σκηνές και αναμένεται να σπάσει τα Ταμεία. Σας παρουσιάζουμε την σχετική αφίσσα της ταινίας η οποία ήδη δημοσιοποιήθηκε.

2. Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΟΡΑΠΙΣΜΑΤΟΣ

Είναι αδύνατο να υπάρξει μεγαλύτερος εξευτελισμός, ατίμωση και μείωση της προσωπικότητας της γυναίκας από το να σκαμπιλιστεί δια "πεοραπίσματος" (χρησιμοποιώ την καθαρεύουσα από την δημοτική γιατί, κατά ένα περίεργο λόγο, φαντάζει λιγότερο πρόστυχη!). Η συγκεκριμένη πράξη δείχνει την τέλεια απαξία και είναι μία φαλλοκρατική συνήθεια που πρέπει να εκλείψει. Φυσικά οι περισσότεροι δεν ξέρετε πως ακριβώς δίνεται αυτό το σκαμπίλι! Η παρακάτω φωτογραφία θα σας λύσει όλες τις απορίες...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης: