Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τζούλια Αλεξανδράτου
Μία προσωπικότητα με Κουλτούρα


Η Τζούλια Αλεξανδράτου παραμένει μία παρεξηγημένη προσωπικότητα. Η εμφάνιση της όμως, μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή της στο Κανάλι Extra 3, απέδειξε ότι είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος με Παιδεία, Μόρφωση και Κουλτούρα. Η καλά δομημένη δεύτερη εκπομπή της, άφησε άφωνους και χωρίς επιχειρήμτα τους κακόβουλους επικριτές της.
Με ντύσιμο αρχαίας Ελληνίδας απαγγέλει τον Ολυμπιακό ύμνο, ποιήματα Ελύτη και Σεφέρη, ενώ σαν προσκεκλημένο έχει το "Αηδόνι" της Ελληνικής Μουσικής σκηνής Γιάννη Φλωρινιώτη. Η εκπομπή εξελίσσεται σε τοποθεσία με σημαίνουσα βαρύτητα: τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου!!
Παρακολουθείστε ένα απόσπασμα από την Εκπομπή της. Θα μείνετε και εσείς άφωνοι!! Εγώ τουλάχιστον από τότε, έχω χάσει την μιλιά μου....
SEXUAL OLYMPIC GAMES


Η εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην παραπάνω εκπομπή, αλλά και η εξαιρετική απαγγελία της, γέννησε την ιδέα για την Θεσμοθέτηση Σεξουαλικής Ολυμπιάδας !! Τα αθλήματα θα είναι φυσικά αντίστοιχα της Κανονικής Ολυμπιάδας. Επί παραδείγματι: Άλματα (είς Μήκος, Τριπλούν κτλ), Ταχύτητας, Αντοχής, Έπταθλο (εξαιρετικό!).
Η επιτυχία της προσπάθειας φαίνεται εξασφαλισμένη. Οι Σπόνσορες θα ανταποκριθούν σίγουρα. Το Κοινό επίσης. Ενώ η εμπορικότητα των Ολυμπιακών προϊόντων που θα διατεθεί στην κατανάλωση, είναι εξασφαλισμένη. Π.χ Μπρελόκ με την Τζούλια. Υπό σκέψη βρίσκονται οι αρμόδιοι για την "Μασκώτ" των Αγώνων. Ένα προσχέδιο της αφίσσας των Σεξουαλικών Ολυμπιακών Αγώνων σας παρουσιάζουμε στην διπλανή φωτογραφία.
Πρωθιέρια φυσικά, θα είναι η Τζούλια με Χλαμύδα σχεδιασμένη από τον Λάκη Γαβαλά. Θα εκτελέσει επίσης και την διαδικασία της "Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας". Γκέστ Σταρς στην Τελετή Έναρξης θα είναι: ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Έφη Θώδη.

Μπράβο Τζούλια!!