Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά...


Η Εθνική μας Πορνοστάρ και "Βασίλισσα της Τσόντας", Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε χθές το δεύτερο DVD της. Ενθουσιασμό σκόρπισε στο FunClub της η είδηση της νέας κυκλοφορίας και πήρε φωτιά το Διαδίκτυο!! Ανεβάσματα της ταινίας στα διάφορα Sites και το Rapidshare φλεγόταν!!! Ο τίτλος της νέας ταινίας απόλυτα εμπνευσμένος και επίκαιρος: "Τζούλια 2 Μαύροι".
Η Τζούλια απέδειξε για άλλη μία φορά ότι αποτελεί όχι μόνο "Κεφάλαιο" στην Ελληνική Ερωτική Φιλμογραφία αλλά διαθέτει και Κοινωνικές και Διεθνιστικές Ευαισθησίες. Τα τελευταία γεγονότα τα ξέρουμε: "Φράχτης στον Έβρο", "Κατάληψη Νομικής από Μετανάστες".
Αποφάσισε λοιπόν και χρησιμοποίησε στην ταινία της δύο έγχρωμους, μαύρους συμπρωταγωνιστές, καταδεικνύωντας έτσι την αντίθεσή της στα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας. Η ταινία αποτελεί ισχυρό ράπισμα στους πουριτανούς, κομπλεξικούς Έλληνες αστούς και σε όσους θέλουν να διαχωρίζουν τους ανθρώπους με γνώμονα το χρώμα της επιδερμίδας τους.
Μπράβο Τζούλια !!!
Η ταινία αναμένεται να είναι πάλι Best Seller. Θα κάνει φυσικά λιγότερες πωλήσεις από το πρώτο, αν και έχει, λόγω κρίσης, μικρότερη τιμή €14.90. Η πλοκή της είναι λιτή, η Τζούλια βρίσκει δύο μαύρους στο δρόμο και αφού απομονώνονται σε μία βίλλα, επέρχεται η Ελληνο-Αφρικανική σύσφυξη σχέσεων. Οι διάλογοι είναι ανύπαρκτοι, βογγητά και μερικές εξαιρετικές ατάκες της Τζούλιας. Πρέπει να δείτε όμως το βίντεο...

ΤΖΟΥΛΙΑ 2 ΜΑΥΡΟΙ


Εντόπισα δύο συνδέσεις (Links) και αντέγραψα τα Video-Codes για να παρακολουθήσετε την ταινία, χωρίς να την κατεβάσετε. Η μία σύνδεση ειναι με ενσωματωμένο player, η άλλη παραπέμπει σε Ιστοσελίδα. Φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε λίγο να μην λειτουργούν, λόγω καταγγελίας για πνευματικά δικαιώματα. Μέχρι τότε, καλή διασκέδαση...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης: