Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ιαπωνία: "Μία χώρα με ακραίες σεξουαλικές ιδιαιτερότητες"

Η "Χώρα του Αναττέλοντος Ηλίου" ('Nippon' για τους Ιαπωνέζους , Japan για τους Αγγλοσάξωνες) έχει γίνει γνωστή για την αυτοθυσία, την πειθαρχία, την τήρηση των κοινωνικών και εθιμικών κανόνων, την ευγένεια, τον αλτρουϊσμό και την γενναιότητα του πληθυσμού της. Οι Σαμουράϊ, οι Γκέϊσες δίνουν τέτοια παραδείγματα τήρησης αυτών των Αρχών και Ιδεών. Μία Χώρα παράξενη και μακρινή...
Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι είναι και μία Χώρα - θα μου επιτρέψετε τον χαρακτηρισμό - που φαίνεται να έχει μία ροπή(;) σε σεξουαλικές ανωμαλίες, που στο δικό μας Αξιακό Σύστημα φαίνονται αδιανόητες; Θα χαρακτήριζα την Ιαπωνία την πιό διαστροφική χώρα της Υφηλίου. Θα μπορούσα να σας αναφέρω χιλιάδες παραδείγματα. Θα αρκεστώ προς το παρόν σε ένα, που είναι και το θέμα της ανάρτησης. Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν να κάνετε έρωτα με μαλάκια (π.χ χταπόδια) ή ψάρια ή ακόμα χέλια; Μήπως με βατράχια, φίδια ή σκουλήκια, κατσαρίδες και σκορπιούς; Κι όμως στην Ιαπωνία αυτού του είδους οι τσοντοταινίες αποτελούν Best Sellers.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία σαν δείγμα, οι υπόλοιπες στον Σύνδεσμο (Link) στο τέλος της ανάρτησης....

Χορεύοντας με τα... έντομα



Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης: