Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Ι.Ν.Β.Ι" - Ινστιτούτο Ναζιστικού Βασανισμού Ιδιωτών

I.N.B.I

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΩΝ

Μόνο θλίψη προκαλεί η ασυδοσία της Ελεύθερης Αγοράς, που σε καιρούς έντονης οικονομικής κρίσης και κοινωνικής αποσύνθεσης, το μόνο που σκέπτεται είναι το κέρδος! Όμως είναι πραγματικότητα! Δημιουργήθηκε με Ιδιωτικά Κεφάλαια από Ακροδεξιές ομάδες που πιθανότατα ενισχύονται "πολιτικά" και από την "Χρυσή Αυγή", Ινστιτούτο Ναζιστικού Βασανισμού Ιδιωτών ("I.N.B.I").
Ακόμα και ο τίτλος είναι προκλητικότατος, αφού παραπέμπει στον βασανισμό του Θεανθρώπου και τον μαρτυρικό θάνατό του στον Σταυρό του Μαρτυρίου, στον λόφο του Γολγοθά! Απορώ πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται από την Πολιτεία η λειτουργία τέτοιων Ιδρυμάτων. Αλλά έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα στην ιδιωτική πρωτοβουλία, υποτασσόμενοι στις επιταγές της Τρόϊκας και του Μνημονίου.
Σας παρουσιάζουμε σχετική διαφημιστική αφίσσα του προκλητικότατου Ινστιτούτου και περιμένουμε την ενεργή συμπαράστασή σας στις δυναμικές κινητοποιήσεις που θα επακολουθήσουν....

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης: