Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκάνδαλο στην διαφημιστική εκστρατεία του Γ.Ε.Σ

Τη μορφή χιονοστιβάδας παίρνει η υπόθεση της διαφημιστικής εκστρατείας του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ)), η οποία έγινε στα πλαίσια της προσέλκυσης νέων Οπλιτών Πενταετούς Υποχρέωσης (Ο.Π.Υ) για την κάλυψη των κενών θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων στον Στρατό Ξηράς. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Η καμπάνια της όλης προσπάθειας δόθηκε σε ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία, έναντι υψηλού τιμήματος. Η εταιρεία προσέλαβε διεθνούς φήμης μοντέλο για την φωτογράφηση. Όμως αποδείχθηκε ότι το πανέμορφο μανεκέν ήταν διάσημη όχι μόνο για τις επιδόσεις της στην πασαρέλα αλλά και για τις επιδόσεις της σε σεξουαλικές πορνοταινίες και προκλητικές φωτογραφήσεις. Μάλιστα φωτογραφήθηκε σε προκλητικές στάσεις με στολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων Καταδρομέων φορόντας το Ελληνικό Εθνόσημο!!!
Διατάχθηκε 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση και αναμένονται βαρειές καμπάνες ενώ το υλικό της φωτογράφησης κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.


Η Ιστοσελίδα διαθέτει όλο το προκλητικό φωτογραφικό υλικό και σας το παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα. Πραγματικά η καλλίγραμη καλλιτέχνιδα (απεικονίζεται παραπάνω στην διαφημιστική αφίσσα του Γ.Ε.Σ) είναι το κάτι άλλο. Απολαύστε την....

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).



Κωδικός Πρόσβασης: