Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πετρούλα Κωστίδου - "Kama Sutra"

Το χρήμα και την δόξα της Τζούλιας Αλεξανδράτου ζήλεψε η Πετρούλα Κωστίδου και αποφάσισε να την μιμηθεί. Η επίδοξη "Soft Pornostar" (μέχρι στιγμής) από παρουσιάστρια του Δελτίου Καιρού του Star Channel, στριπτιζέζ σε εκπομπές, ρεπόρτερ σε πρωϊνάδικα, μοντέλο για γυμνή φωτογράφηση, μετεξελίχθηκε σε "Δασκάλα του Σεξ" μέσα από ένα DVD με την ονομασία "Kama Sutra".
Σε αυτή την βιντεοταινία (η οποία είναι 3D) προσπαθεί να μας μυήσει στα μυστικά του Σεξ. Βλέποντας τα διάφορα trailers που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, σας πληροφορώ ότι καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Θα έλεγα ότι αποτελεί μια εξαιρετικά καλή κωμωδία, που προκαλεί άφθονο γέλιο. Διαθέτει και μουσική επένδυση με τραγούδι της πρωταγωνίστριας, στο γνωστό "ναζιάρικο" (δήθεν) ύφος της που αποτελεί ύμνο στην αφωνία!!

Το εκπληκτικό τραγούδι του DVD


Και κάτι ακόμα για την "Πετρούλα". Στις γυμνές φωτογραφήσεις της έχει ένα πραγματικά κολασμένο κορμί. Όμως η φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι από αδιάφορα έως άσχημα. Χώρια που τελευταία αδυνάτισε και μας απογοητεύει!!
"Kama Sutra" - Φωτογραφίες
Αλλά με την γυμνή φωτογράφηση της "Πετρούλας" θα επανέλθουμε...