Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σημαντικοί Κανόνες Υγιεινής (1)

Η καθαριότητα και υγιεινή της γεννετήσιας περιοχής, ιδιαίτερα της γυναικείας, πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα και καθημερινή φροντίδα κάθε σοβαρά σκεπτόμενου άνθρωπου. Η ύπαρξη χιλιάδων(!!) μικροοργανισμών και βκτηριδίων στην γεννετήσια περιοχή αποτελεί παράγοντα και εστία μολύνσεων και σοβαρών αφροδισίων νοσημάτων.
Είναι λοιπόν θέμα που άπτεται της υγείας του ανθρώπου και δεν πρέπει επ΄ουδενί να μηδενίζεται ή να αγνοείται. Έπειτα μια υγιής και επιμελημένη εμφάνιση αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία και συμβάλλει ακόμα και στον οργασμό(!!). Αποφεύγονται σοβαρές ασθένειες και η περιοχή πρόστατεύεται από δυσάρεστες οσμές και δερματικές παθήσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα και για χρόνια αυτούς που αμελούν την επισταμένη φροντίδα της.
Οι διαφόρων ειδών κολπίτιδες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στον γυναικείο πληθυσμό και πολλές φορές δεν ξέρουν από τι δημιουργήθηκαν. Η απάντηση είναι απλή: "Η ύπαρξη υγρασίας στην γεννετήσια περιοχή" . Μπορεί να κάνουμε μπάνιο καθημερινά , αλλά προσέχουμε να είναι η περιοχή πάντα στεγνή; Η υγρασία στην περιοχή αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για μικροοργανισμούς που στην πλειονότητά τους είναι υδρόφιλοι(!).
Η στήλη στην προσπάθεια να συμβάλει, παρουσιάζει μία πρωτοποριακή ιδέα για την επίλυση του προβλήματος, που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα: α) είναι φθηνή -σημαντικό στους καιρούς που ζούμε- β) εύκολη στην εφαρμογή και γ) εξασφαλίζει τον πλήρη αερισμό της περιοχής και στην απόλυτη στεγνότητά της. Σας το παρουσιάζουμε....

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης: