Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Συμπαράσταση στο "Σ.Ω.Μ.Α"

Αλληλέγγυοι στεκόμαστε στον Αγώνα των Οικονομικών Μεταναστριών από τις Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και στις πρωτοβουλίες του Συνδικαλιστικού τους Οργάνου "Σ.Ω.Μ.Α" (Σύλλογος Ωραίων Μεταναστριών Απανταχού). Η πρόσφατη κίνηση της Κυβέρνησης για τις απελάσεις Λαθρομεταναστών, πρέπει να έχει και τις εξαιρέσεις του. Δεν είναι δυνατόν να μη λαμβάνεται υπόψη και η κοινωνική προσφορά ορισμένων ομάδων οικονομικών μεταναστών, όπως είναι τα μέλη του Συλλόγου "Σ.Ω.Μ.Α".
Η καταλυτική παρουσία των συγκεκριμένων μεταναστριών προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνική γαλήνη, ψυχική και σεξουαλική υγεία του ανδρικού πληθυσμού και την απρόσκοπτη λειτουργία των Ελληνικών οικογενειών οι οποίες ήταν στα πρόθυρα διάλυσης λόγω σεξουαλικών διαφορών.
Επίσης με την παρουσία τους βοήθησαν στην κατάλυση σεξουαλικών στερεοτύπων και εμπλούτισαν, διαφοροποίησαν και προήγαγαν: την ομαδικότητα και την φαντασία. Συνέβαλαν στον υγιή ανταγωνισμό, την μείωση των τιμών και στην βελτίωση των υπηρεσιών. Μεγάλες ομάδες πληθυσμού διαβιούν εξαιτίας της παρουσίας τους: Διακινητές πορνείας, Σωματέμποροι, Εταιρείες πώλησης σεξουαλικών ειδών, ξενοδοχεία, μπάρ, κέντρα διασκέδασης, κινηματογραφικοί παραγωγοί, ενοικιαστές διαμερισμάτων και τόσοι άλλοι....
Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρέπει να ξανασκεφθούν και να τροποποιήσουν τις σχετικές διατάξεις του Νόμου. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους και θα αγωνισθούμε για την δικαίωση των αιτημάτων τους...

Δημοσιεύουμε σχετική αφίσσα του Συλλόγου "Σ.Ω.Μ.Α" και στεκόμαστε ενεργά αλληλέγγυοι...


Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).
Κωδικός Πρόσβασης: