Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νέος Μηχανισμός Οικονομικής Στήριξης Υπερχρεωμένων Κρατών

Προ των πυλών βρίσκεται η θεσμοθέτηση του Νέου Μηχανισμού Οικονομικής Στήριξης Υπερχρεωμένων Κρατών που θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα. Σοβαρές ανησυχίες έχουν προκύψει σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για τα νέα μέτρα Δημοσιονομικής προσαρμογής που θα συνοδεύουν τον Νέο Μηχανισμό.
Η οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών βρίσκεται σε οριακό σημείο, ενώ η ύφεση, η ανεργεία και ο πληθωρισμός καλπάζουν. Τα μέτρα θεωρούνται ότι θα αποτελούν προϋπόθεση για την αναπροσαρμογή και επιμήκυνση του Ελληνικού χρέους και προβλέπονται ιδιαίτερα επώδυνα και σκληρά.
Η στήλη διαθέτει προσχέδιο του Νέου Μηχανισμού Οικονομκής Στήριξης και σας τον παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα!!!...


Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:


Συμπαράσταση στο "Σ.Ω.Μ.Α"

Αλληλέγγυοι στεκόμαστε στον Αγώνα των Οικονομικών Μεταναστριών από τις Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και στις πρωτοβουλίες του Συνδικαλιστικού τους Οργάνου "Σ.Ω.Μ.Α" (Σύλλογος Ωραίων Μεταναστριών Απανταχού). Η πρόσφατη κίνηση της Κυβέρνησης για τις απελάσεις Λαθρομεταναστών, πρέπει να έχει και τις εξαιρέσεις του. Δεν είναι δυνατόν να μη λαμβάνεται υπόψη και η κοινωνική προσφορά ορισμένων ομάδων οικονομικών μεταναστών, όπως είναι τα μέλη του Συλλόγου "Σ.Ω.Μ.Α".
Η καταλυτική παρουσία των συγκεκριμένων μεταναστριών προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνική γαλήνη, ψυχική και σεξουαλική υγεία του ανδρικού πληθυσμού και την απρόσκοπτη λειτουργία των Ελληνικών οικογενειών οι οποίες ήταν στα πρόθυρα διάλυσης λόγω σεξουαλικών διαφορών.
Επίσης με την παρουσία τους βοήθησαν στην κατάλυση σεξουαλικών στερεοτύπων και εμπλούτισαν, διαφοροποίησαν και προήγαγαν: την ομαδικότητα και την φαντασία. Συνέβαλαν στον υγιή ανταγωνισμό, την μείωση των τιμών και στην βελτίωση των υπηρεσιών. Μεγάλες ομάδες πληθυσμού διαβιούν εξαιτίας της παρουσίας τους: Διακινητές πορνείας, Σωματέμποροι, Εταιρείες πώλησης σεξουαλικών ειδών, ξενοδοχεία, μπάρ, κέντρα διασκέδασης, κινηματογραφικοί παραγωγοί, ενοικιαστές διαμερισμάτων και τόσοι άλλοι....
Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρέπει να ξανασκεφθούν και να τροποποιήσουν τις σχετικές διατάξεις του Νόμου. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους και θα αγωνισθούμε για την δικαίωση των αιτημάτων τους...

Δημοσιεύουμε σχετική αφίσσα του Συλλόγου "Σ.Ω.Μ.Α" και στεκόμαστε ενεργά αλληλέγγυοι...


Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).
Κωδικός Πρόσβασης:


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η Μείωση Συχνότητας Δρομολογίων του Ο.Σ.Ε
και ο "Φράχτης" στον Έβρο

Πέρασε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων, αλλά η Πορεία Διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) στον Έβρο είχε τεράστια επιτυχία. Πάνω από 1.500 κάτοικοι της Παραμεθορίου περιοχής στον Έβρο ένωσαν τις φωνές τους και με πραγματικά αγωνιστικό παλμό, πραγματοποίησαν πορεία κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών που οδηγούν στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας και τον συνοριακό σταθμό των Κήπων.Με τον τρόπο αυτό εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε δύο πραγματικά φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους:

1. Την μείωση της συχνότητας των δρομολογίων των τραίνων του Ο.Σ.Ε προς τις ακριτικές περιοχές και την Τουρκία, που γίνεται μέσα στο πλαίσιο του "Μνημονίου" και της δήθεν εξυγίανσης του Σιδηροδρομικού Οργανισμού και
2. Την επικείμενη τοποθέτηση του "Φράχτη της Ντροπής", που σκοπό έχει την αποτροπή της παράνομης Λαθρομετανάστευσης, στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας και σε μήκος 12,5 χιλιομέτρων.

Θεωρούν τους Λαθρομετανάστες Θύματα της Παγκοσμιοποιημένης Ελεύθερης Αγοράς, που έχει δημιουργήσει Παγκοσμίως δισεκατομμύρια πάμφτωχους, πεινασμένους και σε άθλια ψυχοσωματική και πνευματική πενία ανθρώπους. Η προστασία αυτών των ανθρώπων δεν αποτελεί μόνο ανθρωπιστική ενέργεια αλλά και βαθειά Πολιτική πράξη στην προσπάθεια ανατροπής του παντοδύναμου Οικονομικού και Πολιτικού Κατεστημένου.

Η Ιστοσελίδα έχει στην κατοχή της, το υλικό της σχετικής αφίσας που κυκλοφόρησε μετά το τέλος της πορείας και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να πολιτικοποιήσει τον κάθε Έλληνα. Η αφίσα παρουσιάζει την παράνομη Λαθρομετανάστρια Όλγα Μπούρκοβα, η οποία εργάζεται παράνομα στην Χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια, χωρίς την χορήγηση Ασύλου από κωλυσιεργία των Αρχών. Η προαναφερόμενη αλλοδαπή τέθηκε επικεφαλής της Πορείας κατόπιν προτροπής όλων των διαδηλωτών οι οποίοι την ακολουθούσαν κατά πόδας. Σας παρουσιάζουμε την σχετική αφίσα...


Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Έλεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης:

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σημαντικοί Κανόνες Υγιεινής (1)

Η καθαριότητα και υγιεινή της γεννετήσιας περιοχής, ιδιαίτερα της γυναικείας, πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα και καθημερινή φροντίδα κάθε σοβαρά σκεπτόμενου άνθρωπου. Η ύπαρξη χιλιάδων(!!) μικροοργανισμών και βκτηριδίων στην γεννετήσια περιοχή αποτελεί παράγοντα και εστία μολύνσεων και σοβαρών αφροδισίων νοσημάτων.
Είναι λοιπόν θέμα που άπτεται της υγείας του ανθρώπου και δεν πρέπει επ΄ουδενί να μηδενίζεται ή να αγνοείται. Έπειτα μια υγιής και επιμελημένη εμφάνιση αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία και συμβάλλει ακόμα και στον οργασμό(!!). Αποφεύγονται σοβαρές ασθένειες και η περιοχή πρόστατεύεται από δυσάρεστες οσμές και δερματικές παθήσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα και για χρόνια αυτούς που αμελούν την επισταμένη φροντίδα της.
Οι διαφόρων ειδών κολπίτιδες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στον γυναικείο πληθυσμό και πολλές φορές δεν ξέρουν από τι δημιουργήθηκαν. Η απάντηση είναι απλή: "Η ύπαρξη υγρασίας στην γεννετήσια περιοχή" . Μπορεί να κάνουμε μπάνιο καθημερινά , αλλά προσέχουμε να είναι η περιοχή πάντα στεγνή; Η υγρασία στην περιοχή αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για μικροοργανισμούς που στην πλειονότητά τους είναι υδρόφιλοι(!).
Η στήλη στην προσπάθεια να συμβάλει, παρουσιάζει μία πρωτοποριακή ιδέα για την επίλυση του προβλήματος, που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα: α) είναι φθηνή -σημαντικό στους καιρούς που ζούμε- β) εύκολη στην εφαρμογή και γ) εξασφαλίζει τον πλήρη αερισμό της περιοχής και στην απόλυτη στεγνότητά της. Σας το παρουσιάζουμε....

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πετρούλα Κωστίδου - "Kama Sutra"

Το χρήμα και την δόξα της Τζούλιας Αλεξανδράτου ζήλεψε η Πετρούλα Κωστίδου και αποφάσισε να την μιμηθεί. Η επίδοξη "Soft Pornostar" (μέχρι στιγμής) από παρουσιάστρια του Δελτίου Καιρού του Star Channel, στριπτιζέζ σε εκπομπές, ρεπόρτερ σε πρωϊνάδικα, μοντέλο για γυμνή φωτογράφηση, μετεξελίχθηκε σε "Δασκάλα του Σεξ" μέσα από ένα DVD με την ονομασία "Kama Sutra".
Σε αυτή την βιντεοταινία (η οποία είναι 3D) προσπαθεί να μας μυήσει στα μυστικά του Σεξ. Βλέποντας τα διάφορα trailers που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, σας πληροφορώ ότι καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Θα έλεγα ότι αποτελεί μια εξαιρετικά καλή κωμωδία, που προκαλεί άφθονο γέλιο. Διαθέτει και μουσική επένδυση με τραγούδι της πρωταγωνίστριας, στο γνωστό "ναζιάρικο" (δήθεν) ύφος της που αποτελεί ύμνο στην αφωνία!!

Το εκπληκτικό τραγούδι του DVD


Και κάτι ακόμα για την "Πετρούλα". Στις γυμνές φωτογραφήσεις της έχει ένα πραγματικά κολασμένο κορμί. Όμως η φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι από αδιάφορα έως άσχημα. Χώρια που τελευταία αδυνάτισε και μας απογοητεύει!!
"Kama Sutra" - Φωτογραφίες
Αλλά με την γυμνή φωτογράφηση της "Πετρούλας" θα επανέλθουμε...