Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Βιασμός τουρίστριας στην Τουρκία

Σοβαρό Διπλωματικό επεισόδιο στις σχέσεις Τουρκίας - Γερμανίας βρίσκεται εν εξελίξει μετά την αθώωση 14 Τούρκων πολιτών από το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας για την κατηγορία βιασμού Γερμανίδας τουρίστριας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Η Γερμανίδα τουρίστρια σφήνωσε σε ένα άνοιγμα που είχε Παλαιολιθικός σχηματισμός που χρησιμοποιήθηκε στους Υστεροχριστιανικούς χρόνους ως τόπος λατρείας στην περιοχή της - πάλαι ποτέ - Αρχαίας Αντιφέλλου στην Μικρά Ασία. Η στάση της τουρίστριας θεωρήθηκε προκλητική από 14 Τούρκους πολίτες, οι οποίοι την σοδόμισαν επανειλλημένα μέχρι να έρθει ειδικό Σώμα της Πυροσβεστικής να την απεγκλωβίσει.
Μετά την σχετική μήνυση που υπεβλήθη από την παθούσα επενέβη εισαγγελέας και η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, η οποία απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον βιασμό κατόπιν ανήθικης προκλήσεως. Οι πληροφορίες ότι στον βιασμό έλαβε μέρος και ο σύζυγος της παθούσας ελέγχονται ως ανακριβείς.

Η Ιστοσελίδα σας παρουσιάζει φωτογραφία της παθούσας Γερμανίδας τουρίστριας δευτερόλεπτα πριν τον σοδομισμό της. Τα συμπεράσματα δικά σας...