Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μία αξιέπαινη προσφορά

Αίσθηση προκάλεσε στο Πανελλήνιο αλλά και στους Πολιτικούς όλων των Κομμάτων η προσφορά μίας Ελληνίδας Πόρνης. Η Μαρία, όπως είναι το όνομά της, προσέφερε τα έσοδα που έχει, από τα κέρδη και τα ποσοστά της ερωτικού περιεχομένου ταινίας της "Τα Πισωγλεντζέδικα", υπέρ της απόσβασης του Ελληνικού Χρέους.
Η προσφορά έγινε γνωστή αργά χθές το απόγευμα και έκανε το γύρω του Κόσμου μέσω των Διεθνών μέσων Ενημέρωσης, με θετικά σχόλια. Επίσης η Μαρία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους Έλληνες βουλευτές για να στηρίξει το "πεσμένο" ηθικό τους. Φημολογείται ότι και η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται να την μιμιθεί προσφέροντας τα κέρδη από το τελευταίο DVD της.
Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία της Μαρίας που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το γαργαλιστικό περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης: