Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους ΑΤΜ της Τράπεζας Σπέρματος

Κίνηση Ματ έκανε στην Αγορά η Εθνική Τράπεζα αφού ανακοίνωσε την ίδρυση θυγατρικής Τράπεζας με τον διακριτικό τίτλο "Sperm Bank". Η Τράπεζα θα δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο τομέα της Υγιείας και συγκεκριμένα σε αυτόν της Τεχνητής Γονιμοποίησης.
Θα μπορεί να καταθέτεις σπέρμα με επιτόκιο προσαύξησης όγκου 3,8% ετησίως. Η ανάληψη γίνεται κατόπιν προειδοποίησης εντός τριημέρου και παραδίδεται σε αποστειρωμένο δοχείο ψύξης σε μορφή παγού και σχήμα φαλλού. Επίσης δίδονται Σπερμοδάνεια σε άτεκνα ζευγάρια με επιτόκιο δανεισμού ΕΚΤ πλέον περιθωρίου 4,2%. Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να εξοφλήση το δάνειο σπέρματος και σε είδος με προσαύξηση όγκου 6,3%.
Σε δοκιμαστική περίοδο βρίσκεται και το Πρόγραμμα "Αυτόματης Κατάθεσης Σπέρματος" με την χρήση τροποποιημένου μηχανήματος ΑΤΜ, το οποίο λειτουργεί και την νύχτα. Από ειδική σχισμή μπορείτε να παραλάβετε απόδειξη κατάθεσης και χαρτομάντηλα εξαιρετικής ποιότητας για να σκουπιστείτε.
Η προσέλευση του Κοινού είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η Ιστοσελίδα διαθέτει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του πρωτότυπου μηχανήματος κατάθεσης ΑΤΜ και σας το παρουσιάζει...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το γαργαλιστικό περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).


Κωδικός Πρόσβασης: