Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Α π ο κ ά λ υ ψ η :
Βρέθηκε ο ένοχος της πτώσης του Κώστα Καραμανλή

Αναδημοσίευση από τον Ημερήσιο Τύπο:
Ατύχημα με το ποδήλατο είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα διανύει αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο του γύρω από την Ραφήνα. Ο Κώστας Καραμανλής είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι. Ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, δεν αντιλαμβάνεται ότι έρχεται από πίσω του ο Κώστας Καραμανλής, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον πρώην Πρωθυπουργό, ο τελευταίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.
Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον μετάφεραν στο σπίτι και αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι οικογενειακός φίλος και διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του χέρι ο πρώην πρωθυπουργός. Έτσι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ την προηγούμενη Κυριακή φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι του.

Η Αλήθεια όμως είναι άλλη !!! Σας την αποκαλύπτουμε !!

Ο Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε να αθληθεί για να αδυνατίσει. Τελευταία έχει βάλει μερικά κιλά επιπλέον και ήθελε να κάνει αθλητικό σώμα για να αποκαταστήσει την "ισορροπία" με τον γυμνασμένο Γιώργο Παπανδρέου. 'Ομως η πρόθεση του αυτή διέρευσε, και το "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" (μετά από εισήγηση του Θεόδωρου Πάγκαλού, πιθανότητα και από ζήλεια, αφού θα παρέμενε ο μοναδικός ευτραφής Πολιτικός) απέστειλε μυστικό πράκτορα που ευθύνεται για το ατύχημα και την Πτώση του τέως αρχηγού της Ν.Δ.
Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, παίρνοντας εκδίκηση για τα πικρόχολα σχόλια που είχαν διατυπωθεί από την Ν.Δ για την προσωπική του πτώση με ποδήλατο πρίν 1,5 χρόνο. Δυστυχώς όμως, φίλος της Ιστοσελίδας που έτυχε να παρευρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος την ώρα της πτώσης, μας απέστειλε μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.
Έτσι η μηχανορραφία αποκαλύφθηκε !!! Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το αποκαλυπτικό τεκμήριο. Πραγματικά το σχέδιο ήταν σατανικό. Ο καθένας που θα βρισκόταν στην θέση του Κώστα Καραμανλή θα πάθαινε το ίδιο !!

Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ