Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Γύρνα Κώστα μας Λείπεις....

Πέρασε ήδη πάνω από ένας χρόνος που εξαφανίστηκε από το προσκήνιο της Ελληνικής Πολιτικής Σκηνής, ο "ογκόλιθος" μεγάλου πολιτικού εκτοπίσματος Κώστας Καραμανλής. Η Πολιτική έμεινε ορφανή και η απουσία του είναι αισθητή.
Ακόμα και οι αντίπαλοι του αναγνωρίζουν την αξία του. Ειδικά ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητά την πολιτική του σοφία και τις καθοριστικές παρεμβάσεις του. Άφησε δυστυχώς ημιτελές το σημαντικό έργο του και ο Γιώργος Παπανδρέου αδυνατεί να το συνεχίσει. Γιαυτό και χρειάσθηκε την βοήθεια των Ευρωπαίων Εταίρων μας και έκανε χρήση του "Μνημονίου"!!!
Όλοι οι πολίτες απαιτούν την επιστροφή του. Κάνουμε έκκληση και βροντοφωνάζουμε:

- Γύρνα Πίσω Κώστα. Γύρνα Κώστα μας Λείπεις !!


Το Χανουμάκι έφαγε Γαύρους...

Τέλειωσε την Κυριακή και το παραδοσιακό ντέρμπυ στο ποδόσφαιρό μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα; Νίκη της ΑΕΚάρας με 1-0. Από άποψη θεάματος ήταν μία σούπα και κατέδειξε την γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από άποψη αποτελέσματος πολύ διδακτικό. Έκοψε την υπεροψία των "Γαύρων" που θεωρούσαν ότι θα κάνουν περίπατο στο Πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ παραμένει δυστυχώς σε μία "τροχιά - προσπάθεια" εύρεσης ταυτότητας και η απόδοση της είναι απογοητευτική. Δεν την βλέπω να πηγαίνει καλά φέτος. 'Ομως οι "Γαύροι" πήραν ένα καλό μάθημα. Περαστικά !!!


Λίγα Λόγια

Ο Μπλάνκο έβαλε ένα πανεύκολο γκόλ, μετά από μία ασυνεννοησία της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Έχει εξελιχθεί σε μόνιμο εκτελεστή, στους μεταξύ των Ομάδων αγώνες. Μου αρέσει αυτός ο παίκτης, αν και μερικές φορές δείχνει μία ανωριμότητα, φλυαρία και μονίμως κάνει τα εύκολα, δύσκολα.
Από τον Ολυμπιακό τα νεαρά παιδιά φαίνεται να έχουν μέλλον. Μακάρι!! Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμαστείτε για τον Χειμώνα...

Τελευταίες ζεστές ημέρες. Το καλοκαίρι και οι χαρές του τέλειωσαν. Μας περιμένει ένας κρύος και δύσκολος Χειμώνας. Η ξενοιασιά της παραλίας, η αμμουδία, ο ήλιος, η ξαπλώστρα, το φραπεδάκι παίρνουν παράταση για τη νέα χρονιά.
Υπάρχουν όμως και μερικοί που επιμένουν. Συνεχίζουν ακόμα τα θαλάσσια μπάνια και εκμεταλεύονται απόλυτα τις "παράξενα" ζεστές μέρες του Νοέμβρη. Σας παρουσιάζω μία φωτογραφία για να ζηλέψετε. Η φανατική κολυμβήτρια συνεχίζει ακάθεκτη να χαίρεται την δροσερή θάλασσα και μάλιστα γυμνή !! Έχει το καλοκαίρι τις ομορφιές του....

Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ : Με τα χέρια στον τοίχο...

Την τύχη της Ελλάδας με προσφυγή στον "Μηχανισμό Στήριξης" και την επιτήρηση από την Τρόϊκα (Δ.Ν.Τ - Ε.Ε - Ε.Κ.Τ), είχε η "Κέλτικη Τίγρης" της Ελέυθερης Αγοράς: ΙΡΛΑΝΔΙΑ. Ουδείς ξεφεύγει από τα νύχια και την κυριαρχία του Κεφαλαίου και των Αγορών. Μαζί λοιπόν στο αγώνα.....

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε : Μη στρέφετε τα Νώτα...

Στο ξεχαρβάλωμα των θεσμών και των εργατικών κατακτήσεων που υιοθετούνται με πρόσχημα το "Μνημόνιο", οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε. Δυστυχώς φίλοι μου, επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα!! Το πισωγύρισμα των εργατικών σχέσεων είναι γεγονός. Α ν τ ι σ τ α θ ε ί τ ε ! !


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ινδικά Χοιρίδια της Γουϊνέας

Τα συμπαθή "Χαμστεράκια" όλοι τα ξέρουμε. Η επιστημονική ονομασία τους είναι Ινδικά Χοιρίδια. Ένα πανέμορφο είδος είναι και τα " Ινδικά Χοιρίδια της Γουϊνέας " (Guinea Pigs). Αρέσουν στα παιδιά, αλλά ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά έχουν και οι Άνδρες !!
Δύο πανέμορφα δείγματα αυτού του είδους σας παρουσιάζουμε στην φωτογραφία που ακολουθεί. Δεν είναι πραγματικά συμπαθητικά;


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Γυναίκα.... Πολυέλαιος !!

Η επιταγή των καιρών και η απαιτήσεις του "Μνημονίου", προβλέπουν την άμεση απελευθέρωση της Ενέργειας.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες το κόστος κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, αναμένεται να έχει ανοδική πορεία.
Η Ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην αποπληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Μία πρωτοποριακή ιδέα μας έρχεται από την μακρινή Ασία και υπόσχεται δραστική μείωση του κόστους Ενέργειας, με την αξιοποίηση της θερμότητας που ακτινοβολεί το γυναικείο σώμα.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω φωτογραφία της καταπληκτικής πράγματι επιστημονικής Ιδέας....

Για να δείτε την εξαιρετική ιδέα κάντε κλίκ ----> εδώ


Πωλείται... Μητρικό Γάλα !!!

Σε ακραίες και εξωφρενικές επιλογές καταφεύγουν οι Έλληνες Πολίτες λόγω της πρόσφατης Οικονομικής Κρίσης. Η έλλειψη χρημάτων και η συνεχώς αυξανόμενη μείωση των εισοδημάτων σπρώχνει τους Έλληνες να υιοθετήσουν απίστευτες πρακτικές και νεωτεριστικές ιδέες.
Φαντάζει άδιανόητο αλλά στην προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων και με αφορμή την αύξηση του βρεφικού γάλακτος, μητέρες πωλούν το μητρικό γάλα τους!!! Απόδειξη η παρακάτω αποκλειστική φωτογραφία...


Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ

ΚΚΕ....."Δαγκωτό" !!!

Οι πρόσφατες Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010 για την ανάδειξη των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών της Χώρας, εξελίχθηκε σε μία παράσταση με ένα πρωταγωνιστή: Το Κ.Κ.Ε και τον Περιφερειακό Συνδυασμό Αττικής του δυναμικού Θανάση Παφίλη, "Λαϊκή Συσπείρωση" !!
Η απήχηση του Κ.Κ.Ε ήταν ευρύτατη και πραγματικά εντυπωσιακή. Με συνολικά ποσοστά στην Περιφέρεια που έφτασαν στο 14,44%, συγκέντρωσε τους πολίτες με πολιτική θέση: την Αριστερή Αντιμνημονιακή Αντίσταση. Οι πολίτες συσπειρώθηκαν στην "Λαϊκή Συσπείρωση" και με μαχητικότητα, θάρρος και αποφασιστικότητα ψήφισαν Κ.Κ.Ε..... "Δ α γ κ ω τ ό"
Η διαφημιστική καμπάνια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ήταν δυναμικά πρωτότυπη με στιβαρά συνθήματα και πρωτότυπες αφίσες. Δυστυχώς λόγω τεχνικών δυσκολιών και πιθανώς από παρακρατική... προβοκάτσια δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και η καλύτερη αφίσα του Κ.Κ.Ε !! Σε αποκλειστικότητα στο Διαδίκτυο σας την παρουσιάζουμε !!!!

Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Α π ο κ ά λ υ ψ η :
Βρέθηκε ο ένοχος της πτώσης του Κώστα Καραμανλή

Αναδημοσίευση από τον Ημερήσιο Τύπο:
Ατύχημα με το ποδήλατο είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα διανύει αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο του γύρω από την Ραφήνα. Ο Κώστας Καραμανλής είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι. Ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, δεν αντιλαμβάνεται ότι έρχεται από πίσω του ο Κώστας Καραμανλής, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον πρώην Πρωθυπουργό, ο τελευταίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.
Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον μετάφεραν στο σπίτι και αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι οικογενειακός φίλος και διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του χέρι ο πρώην πρωθυπουργός. Έτσι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ την προηγούμενη Κυριακή φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι του.

Η Αλήθεια όμως είναι άλλη !!! Σας την αποκαλύπτουμε !!

Ο Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε να αθληθεί για να αδυνατίσει. Τελευταία έχει βάλει μερικά κιλά επιπλέον και ήθελε να κάνει αθλητικό σώμα για να αποκαταστήσει την "ισορροπία" με τον γυμνασμένο Γιώργο Παπανδρέου. 'Ομως η πρόθεση του αυτή διέρευσε, και το "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" (μετά από εισήγηση του Θεόδωρου Πάγκαλού, πιθανότητα και από ζήλεια, αφού θα παρέμενε ο μοναδικός ευτραφής Πολιτικός) απέστειλε μυστικό πράκτορα που ευθύνεται για το ατύχημα και την Πτώση του τέως αρχηγού της Ν.Δ.
Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, παίρνοντας εκδίκηση για τα πικρόχολα σχόλια που είχαν διατυπωθεί από την Ν.Δ για την προσωπική του πτώση με ποδήλατο πρίν 1,5 χρόνο. Δυστυχώς όμως, φίλος της Ιστοσελίδας που έτυχε να παρευρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος την ώρα της πτώσης, μας απέστειλε μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.
Έτσι η μηχανορραφία αποκαλύφθηκε !!! Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το αποκαλυπτικό τεκμήριο. Πραγματικά το σχέδιο ήταν σατανικό. Ο καθένας που θα βρισκόταν στην θέση του Κώστα Καραμανλή θα πάθαινε το ίδιο !!

Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ