Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το Αιδοίο "ALIEN "

Όλοι έχουμε δει την ταινία "Alien" (1979) του Ridley Scott με την Sigourney Weaver. Ως γνωστό "κυοφορούσε" ένα ωάριο (;) που αναπτύχθηκε σε εξωγήϊνο έμβρυο.

Τελικά γέννησε ένα Alien, και έγινε η "πρώτη μητέρα εξωγήϊνου πλάσματος".
Η φωτογραφία στην διπλανή στήλη είναι από την ταινία. Παρουσιάζει το νεογέννητο Alien.

Όμως έχουν κοπεί από την εμπορική κινηματογραφική κόπια, συγκλονιστικές στιγμές από την γέννηση του Εξωγήϊνου Alien, που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο ! ! !

Η Ιστοσελίδα διαθέτει φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη κινηματογραφική στιγμή της γέννησης του Alien, και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σας το παρουσιάζει ! ! ! !
Εξαιτίας της σκηνής που σοκάρει, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας, θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).
Κωδικός Πρόσβασης:

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

S.O.S - Σπάνιο Είδος Θηλαστικού υπό Εξαφάνιση

Ο Πλανήτης βρίσκεται σε Κίνδυνο!! Στον Ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα στις πανέμορφες ακτές και παραλίες μας, πολλά είδη κινδυνεύουν με εξαφάνιση !! Εκτός από τα γνωστά είδη: Θαλάσσια χελώνα (Caretta Caretta) , Μεσογειακή Φώκια (Monachus Monachus) και το Θηλαστικό Munachus Munachus άρχισε να σπανίζει ανησυχητικά !!
Ελάχιστα δείγματα του Σπάνιου Θηλαστικού, επισκέπτονται πλέον τις ακτές μας. Κάποτε το Θηλαστικό ήταν πολυπληθές στα Νησιά Ίο, Κουφονήσια, Αντίπαρο και Μύκονο. Σημερα απαντάται εξαιρετικά σπάνια. Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εθεάθη φέτος το Καλοκαίρι στην Χαλκιδική. Το Θηλαστικό μάλλον εξεβράστη στην ακτή ακολουθώντας κάποιο πολυτελές γιώτ, όπως άλλωστε και τα δελφίνια. Μάλλον ήταν ντροπαλό από την φύση του, γιατί όταν το πλησίασαν παρακείμενοι λουόμενοι απεσύρθη τάχιστα στα ανοιχτά.
Ευτυχώς κάποιος προνοητικός κολυμβητής πρόλαβε και αποτύπωσε με την φωτογραφική μηχανή του το χαριτωμένο Θηλαστικό, και είμαστε στην ευτυχή θέση να σας το παρουσιάσουμε !!!!

Οι Φωτογράφιες του Σπάνιου Θηλαστικού " Munachus Munachus " δυστυχώς υπόκεινται στην Προστασία από Κακόβουλη Χρήση !!! Για να τις δείτε χρειάζεται να ξέρετε το Password !! Αν είστε φίλοι ή μέλη του Ιστολογίου τότε, μπορείτε να τα δείτε κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παγκόσμια συμπαράσταση στην Irene Ferrari


Παγκόσμια συγκίνηση και κίνημα συμπαράστασης έχει αναπτυχθεί μετά το τραγικό γεγονός του τραυματισμού του αριστερού στήθους, της "Μis Universe Plastic Boobs", Ρωσοϊταλίδας Irene Ferrari. Μήνυση σε ελβετική αεροπορική εταιρεία υπέβαλε η Iren Ferrari, το μοντέλο με τα μεγαλύτερα πλαστικά στήθη παγκοσμίως. Υποστηρίζει ότι δεν χωρούσε στη θέση της και τραυματίστηκε, λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια της πτήσης.


Irene Ferrari
Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν τα σημαντικά πράγματα στον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι υπάλληλοι ελβετικής αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τα μεγαλύτερα πλαστικά στήθη της Ρωσίας. Ντροπή και αίσχος !!!
Η 29χρονη Irene Ferrari, ισχυρίζεται ότι τα στήθη της υπέστησαν ζημιά, λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μόσχα στη Ζυρίχη. "Ήταν ένα δυνατό χτύπημα.
"Χτύπησα το αριστερό μου στήθος και ο πόνος ήταν αφόρητος" δήλωσε η Ferrari.
Το μοντέλο ζητά από την εταιρεία αποζημίωση 82.500 λιρών, ώστε να μπορέσει να αντικαταστήσει και τα δύο (βάρους 9 κιλών) εμφυτεύματα.
Ο δικηγόρος της Ferrari υποστηρίζει ότι την έβαλαν να καθίσει σε θέση που δεν άφηνε μεγάλο κενό χώρο για το στήθος της με αποτέλεσμα, στο πρώτο κενό αέρος να χτυπήσει στην μπροστινή θέση.

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα της.