Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Χιουμοριστική ερώτηση για φωτογράφους


Η ερώτηση απευθύνεται σε γυναίκες που φιλοδοξούν να τραβήξουν αντρικές φωτογραφίες πορτραίτα με πρόσωπα φωτισμένα, χαρούμενα και προπαντώς χαμογελαστά, και είναι η εξής:

- " Πώς θα κάνουμε τον βλοσυρό άνδρα απέναντι μας να χαμογελάσει, ώστε να τον φωτογραφίσουμε; "

Ιδέες και προτάσεις πάρα πολλές. Νομίζω όμως ότι μία φωτογράφος βρηκε πράγματι την "Ιδανική Λύση".

Για να δείτε την απάντηση κάντε κλίκ εδώ


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πόλεμος των Ελληνίδων Πορνοστάρ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των επίδοξων Ελληνίδων Πορνοστάρ. Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η πορνοταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ακολούθησε το παράδειγμά της και η Μαριάννα Ντούβλη. Τα λεφτά που διακινούνται, είτε σαν αμοιβή των Πορνοστάρ, είτε σαν κέρδη της Εταιρείας Παραγωγής "Sirina", είναι αστρονομικά !
Έτσι νέες κυκλοφορίες ετοιμάζονται, ακούγονται πολλά νέα ονόματα και ο χορός καλά κρατεί ! Φυσικά είναι αρχή. Σιγά-σιγά τα ποσά των αμοιβών θα μειωθούν. Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν η πρώτη επώνυμη που το τόλμησε, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για την Ελληνική πραγματικότητα και τα χρηστά μας ήθη ! Ασχέτως αν το DVD της Τζούλιας εξαντλήθηκε την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας !
ΤΖΟΥΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ
ΝΤΟΥΒΛΗ

Φυσικά θα έχετε παρακολουθήσει τις δύο Πορνοταινίες. Ποιός άλλωστε δεν τις είδε! Και όλοι με το πρόσχημα της περιέργειας! Αν είστε από τους λίγους Έλληνες που δεν έχετε δεί τα DVD, καλή διασκέδαση...
Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης: